ANUNŢ – EXAMENE PE BAZĂ DE CREDITE TRANSFERABILE

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANII II ŞI III

ŞI A MASTERANZILOR DIN ANUL II

v LICENŢĂ

Studenţii din anul II şi III de studiu care au examene pe bază de credite transferabile (din anii precedenţi de studiI) se vor prezenta la secretariatul facultăţii pentu a completa o cerere după care vor plati taxa la casierie cu cel putin 2 zile înainte de examen.

Taxa se calculează astfel:

  1. v pentru examenle din anul I: valoarea taxă
  1. v pentru examenle din anul II: valoarea taxă

EXAMENELE SE VOR SUSŢINE CONFORM PROGRAMĂRILOR PENTRU ANUL DIN CARE FAC PARTE! STUDENŢII SUNT OBLIGAŢI SĂ SE PREZINTE LA EXAMEN CU CHITANŢA! 

v MASTERAT

Masteranzii din anul II de studiu care au examene pe bază de credite transferabile (din anul precedent de studiu) se vor prezenta la secretariatul facultăţii pentu a completa o cerere după care vor plati taxa la casierie cu cel putin 2 zile inainte de examen.

Taxa se calculează astfel:

  1. v valoarea taxă

EXAMENELE SE VOR SUSŢINE CONFORM PROGRAMĂRILOR PENTRU ANUL I! STUDENŢII SUNT OBLIGAŢI SĂ SE PREZINTE LA EXAMEN CU CHITANŢA! 

AmbasaDOR de Bucovina

ambasaDOR de Bucovina

noutatile zilei

Cazari 2019/2020 Tarife cazare USV 2019/2020 Eventualele contestaţii se depun la secretariatul facultăţii, corp A, cam.124, luni, 16 septembrie 2019,...
INFORMAȚII GENERALE  v Conferința se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniile Științe ale Educației și...

Ghidul studentului

ghid_stud

vizitatori

Avem 7 vizitatori online