USV

Activități Biroul Francez

20 Noiembrie 2019Miercuri, 20 noiembrie, ora 17.00, la Biroul Francez, grupa de copii cu vârste între 9 și 11 ani continuă aventura pe tărâmul limbii franceze, însoțiți de dna lector dr. Mariana Șovea, de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării. La cursul „Le français, c’est facile !”. Săptămâna aceasta, micii francofoni vor fixa cunoștințele predate și vor pătrunde în lumea animalelor preferate, vor cânta și se vor juca  alături de ariciul Léo și de prietenii săi.
La această activitate va fi prezentă și lectorița de franceză, dra prof. Sophie Bordas, care se implică în realizarea activităților francofone ale Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și ale Biroului Francez.
Începând cu ora 18.00,  toți iubitorii de film francez vor face cunoștință cu doi buni prieteni, Sébastien și Belle, vor putea admira peisaje minunate și vor fi emoționați de destinul unui copil inteligent și iubitor de animale.
Vă propunem filmul Belle et Sébastien, 2013, dublat în limba română, după romanul lui Cécile Aubry.  
Activitățile fac parte din proiectul Francofonia în comunitate, un proiect realizat de Biroul Francez din Suceava, în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și sprijinit de Agenția Universitară a Francofoniei.

Intrarea este liberă.înapoi