USV

Bursă MintResume 2019

26 Noiembrie 2019 - 16 Decembrie 2019Ești student sau îți propui să devii? Vrei să investești în dezvoltarea ta? Câștiga o bursă în valoare de $1000 finanțată de portalul de cariere MintResume SUA!

DESPRE CE E VORBA? 

Bursa MintResume 2019

PÂNĂ CÂND POT APLICA? 

16 Decembrie, 2019


DESPRE EVENIMENT

Organizatorul evenimentului, care rulează un portal zilnic ce susține recrutarea și procesul de dezvoltare a carierei, este conștient că problema existentă în multe organizații nu este cea de găsire a angajaților, ci este cea de retenție. Cum pot fi motivați angajații și cum se poate face munca mai satisfăcătoare și plăcută pentru ei?

Tema competiției este Creșterea moralului angajaților pentru susținerea lor.

  • Care sunt condițiile de înscriere a lucrării?

Lucrarea trebuie să conțină o sinteză care să surprindă ideea strategiei de retenție a angajaților și un text de minim 500 de cuvinte care să descrie această strategie.

  • De ce trebuie să ții cont când înscrii lucrarea în concurs?

Lucrarea va fi evaluată ținând cont de inovație, unicitate și originalitate a ideilor, precum și posibilitatea de implementare practică.

Strategia poate fi gândită universal sau specific și poate fi dedicată unei industrii specifice sau unui grup de angajatori: job-uri de birou, fabricație/producție, papetărie, agajați mobili sau alte medii de lucru specializate.

DESPRE ORGANIZATOR

MintResume este un portal ce adună o  întreagă colecție de exemple de CV-uri, modele de CV-uri, exemple și modele de scrisori de intenție și informații despre cariere, puse la un loc pentru a inspira profesioniștii în căutarea unui loc de munca.

CUI ADRESEAZĂ CONCURSUL?

Pentru a înscrie lucrarea în competiție, organizatorul invită, în mod particular, atât oameni interesați de subiectul de management, cei care se vad în poziții de management în viitor, cât și studenți la alte facultăți, ce ar putea aduce o viziune nouă și proaspătă asupra subiectului.

METODA DE APLICARE

Care sunt cerințele ce trebuie îndeplinite  pentru a putea participa în competiție?

  • să ai statutul de student sau să fii înscris în listele unor universitati din US sau Europa

  • să ai minim 18 ani

Lucrările trebuie trimise pe e-mail la următoarea adresa: scholarship@mintresume.com 

E-mailul trebuie să includă :

  • nume și prenume

  • adresa de e-mail (e-mail cu domeniul facultății/universității este un plus deoarece nu va mai fi nevoie de verificare suplimentară)

  • numele universității

  • anul de studii

Aplicațiile sunt acceptate pana pe 16 Decembrie 2019.

Câștigătorul va fi anunțat pe 15 Ianuarie 2020.

Pentru  mai multe detalii puteți vizita: https://www.mintresume.com/articles/scholarship-2019 sau trimite un e-mail către scholarship@mintresume.com

Pentru o mână de inspirație și informații legate de subiectul resurselor umane, vă rugăm să vizitați site-ul web

https://www.mintresume.com/articles


Puteți găsi șabloane de CV gratuite în engleză aici

https://www.mintresume.com/resume-examples


Vă invităm cordial să participați la competiție!

 înapoi