USV

Concurs „Editare mega avansată în photoshop a fotografiei potrait”

13 Martie 2019 - 14 Martie 2019Organizația studențească  “ Clubul de Marketing ” în parteneriat cu “ Ignătescu Media ”  te invită la cel mai tare concurs „Editare mega avansată în Photoshop a fotografiei potrait ” în incinta Universității “ Ștefan cel Mare ” din Suceava.


Pasionații de editare foto sunt așteptați să ne impresioneze cu abilitățile sale în acest concurs ce are ca premii:

-Premiul 1: 300 de lei;

-Premiul 2 : 100 de lei;

-Premiul 3: 50 de lei.


Mai mult de atât, marele câștigător va avea oportunitatea de a beneficia de o sesiune de mentorat cu cel mai renumit fotograf din oraș Igor Ignatesu cu tema  “ Cum ajungi să cucerești un milionar în euro printr-o singura fotografie + branding personal”.


Clubul de Marketing  împreună cu Ignătescu Media dorește să pună bazele  unei adevărate campanii de  promovare  și susținere a tinerilor cu reale  cunoștințe în domeniu  și șansa de a activa și de a atrage resurse financiare din care să trăiască în viața de zi cu zi.


Cei care doresc detalii despre eveniment pot consulta pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/Clubul-de-Marketing-2174710395925178/, iar pentru înscrieri accesați pagina https://goo.gl/forms/n8DAB4EnA6BXgQYT2 .


Te așteptăm cu drag!

 înapoi