USV

Dezbaterile academice în domeniul comunicării și relaților publice

29 Mai 2019 

 

Dezbaterile academice în domeniul comunicării și relaților publice

din Sistemul Administrativ Public, Sectorul Antreprenorial și Mass-Media

 

 

Secțiunea: Administrație Publică și Comunicare Instituțională

 

 

Invitat
Domnul  Dr. ing. Cezar Grozavu,
Directorul Biroului  Regional de Cooperare Transfrontlieră Suceava
29 mai 2019, ora 1600, Corp A, Etaj 2, Sala 206

 

TEMA: Dezvoltarea comunicării interculturale prin absorbția fondurilor europene

 

            După primele două întâlniri organizate la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava de Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC), în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară, la care au fost invitați doamna Mirela-Elena Adomnicăi, prefectul județului Suceava, și domnul comisar șef de poliție Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, seria Dezbaterilor academice în domeniul comunicării și relațiilor publice din sistemul public administrativ, sectorul antreprenorial și mass-media continuă cu tema Dezvoltarea comunicării interculturale prin absorbția fondurilor europene, prezentată de domnul dr. ing. Cezar Grozavu, directorul Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.
Studenții de la Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice își vor îmbunătăți cunoștințele dobândite la orele de curs cu informații practice ce vor viza aspecte privind modalitățile și procedurile de comunicare instituțională în cooperarea transfrontalieră, precum și importanța comunicării interculturale în absorbția fondurilor europene, în vederea promovării inițiativelor locale prin conceperea și implementarea unor strategii care să contribuie la dezvoltarea comunităților implicate.
Evenimentul va avea loc la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, în data de 29 mai 2019, ora 1600, corpul A, etajul II, sala 206.înapoi