USV

Invitație la evenimentul de prezentare și premiere în cadrul celei de-a IV-a ediții a concursului OSF Hackathon

14 Decembrie 2018Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, împreună cu OSF Global, companie multinațională de dezvoltare software, au plăcerea de a vă invita, vineri, 14  decembrie 2018, începând cu ora 16:00, la evenimentul de prezentare și premiere a proiectelor realizate în cadrul  celei de-a IV-a ediții a concursului OSF Hackathon.

OSF Hackathon este un eveniment cu o tradiție de 4 ani, care se adresează studenților Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și este, în sine, un exercițiu care îi ajută pe participanți să cunoască drumul de la idee la produs final. 

Anul acesta, OSF Global va oferi premii în valoare totală de aproape 6000 de lei: premiul I – 2500 lei, premiul II – 1500 lei, premiul III – 800 de lei și două premii speciale în valoare de 500 de lei fiecare. Dincolo de premiile în bani oferite echipelor proiectelor câștigătoare, OSF Hackaton oferă o oportunitate pentru studenții suceveni care își doresc o carieră în IT să își testeze limitele și să experimenteze ce înseamnă să lucreze pe un proiect real.


Când?

Vineri, 14 decembrie, ora 16:00 


Unde?

Aula corpului E, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, 

Str. Universității nr.13Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe https://www.osf-global.com/hackathon

 înapoi