USV

Lansarea Campaniei naționale de prevenire a traficului de persoane: Distruge zidul indiferenței

4 Martie 2019




     Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.T.I.P.), prin specialiștii Centrului Regional Suceava, organizează la nivel județean, în perioada februarie – septembrie 2019, Campania națională de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale DISTRUGE ZIDUL INDIFERENŢEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.
     În județul Suceava, Campania DISTRUGE ZIDUL INDIFERENŢEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENITva debuta la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, în data de 04.03 a.c., având cainvitați studențiiFacultății de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC) de la Programul de studiu Comunicare şi relaţii publice. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 17:00, în sala A206, Corp A, etaj 2.
     În cadrul întâlnirii se va viziona filmul documentar al campaniei, care conţine povestea unei victime a traficului de persoane, și se vor purta discuții cu studenții prezenți despre riscurile și vulnerabilitățile la care realitățile sociale actuale pot reprezenta un mediu propice dezvoltării unui asemenea fenomen dinamic şi complex precum cel al traficului de persoane.
     Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC) colaborează cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP), Centrul Regional Suceava, în cadrul unui Acord de parteneriat ce are ca scop realizarea în comun a activităţilor specifice prevăzute în Strategia Naţională Împotriva Traficului de Persoane 2018-2020, prin implicarea studenților și cadrelor universitare în programele pe linia prevenirii traficului de persoane.



înapoi