USV

Rezultate foarte bune obținute de studenții suceveni la Concursul internațional Robotics Championship

3 Mai 2019 - 5 Mai 2019     În perioada 3-5 mai 2019, Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică din Oradea a organizat Concursul internațional Robotics Championship.
     La această competiție, USV a fost reprezentată de 3 echipe de studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, coordonate de șef lucrări dr.ing. Remus Prodan și șef lucrări dr.ing. Adrian Petrariu, care au obtținut o serie de premii la probele Line Follower Classic, Turbo, Drag Race, Enhanced, Turbo Special, Mini Sumo, Micro Mouse, Freestyle, după cum urmează:

1. Echipa InelX, formată din studenții Maciuc Alexandru-Ilie, Gherasim David, Burlă David, Copilu Denis, Duduman Alexandru, Pamparău Cristian, Onica Ștefan-Adrian, Cosovan Sorin, Vișan Andrei:
* Locul I la Line Follower Enhanced
* Locul II la Line Follower Turbo
* Locul I la Line Follower Turbo Special
* Locul III și locul IV la Freestyle
* Locul II și locul IV  la Micro Mouse.

2. Echipa TechM (studenții: Macsim Beniamin, Miron Cristi, Murariu Cristian):
* Locul III la proba Micro Mouse.
 
3. Echipa Electro Racers (studenții: Bilius Alexandru, Liviu Popovici, Mandici Cristi-Catalin, Sandru Pentru-Ionut): 
* Locul I la proba Mini Sumo
* Locul II la proba Mini Sumo.

     Activitatea de robotică competițională a studenților din USV a cunoscut un salt calitativ important, ca urmare a implicării domnului profesor dr.ing. Adrian GRAUR în punerea la dispozitie a spațiului și a echipamentelor necesare pentru desfășurarea activității de pregătire a concursurilor  și a activității curente din cadrul Clubului de Robotică al USV.

     Pagina web de prezentare a competiției se află la adresa https://rc.univoradea.ro/ro/

     Foto: studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, membri ai Clubului de Robotică al USV, care s-au distins în competițiile studențești de profil:

      înapoi