USV

Start înscrieri la OPEN DOORS ASSIST 2019

20 Martie 2019     Ești pasionat de tehnologie? Miercuri, 20 martie, de la ora 10:00, te invităm la ASSIST Open Doors, cel mai mare eveniment organizat de ASSIST Software pentru studenții și specialiștii IT din Suceava! Open Doors ASSIST este un eveniment complex menit să răspundă curiozităților studenților și totodată, să le ofere o imagine de anasamblu asupra unei posibile cariere în domeniul IT prin stagiile de practică oferite. Tema evenimentului din acest an este una de actualitate și intens dezbătută la nivel mondial: „Inteligența Artificială” desfășurată sub sloganul „From code to innovation”.

1. NOUTĂȚI!

  • 3 săli cu prezentări tehnice desfășurate în paralel (Aula, E118, E101)
  • Informații despre AI, AR, Blockchain, Game Development & more (vezi afisul)
  • Standuri cu proiecte inovative din cadrul ASSIST, în holul din fața rectoratului
  • Oportunități de internship și angajare

2. ÎNSCRIE-TE GRATUIT: https://assist-software.net/opendoors
3. TOMBOLĂ PENTRU PARTICIPANȚI! Marele premiu: 1 x All-new Echo Show (2nd Gen) – Premium sound and a vibrant 10.1” HD screen
     Rezervă-ți un loc pe https://assist-software.net/opendoors, asigură-te că îți confirmi prezența la biroul de check-in în ziua evenimentului și intri automat în cursa pentru marele premiu.
Înscrierile sunt deschise până în ziua evenimentului. Norocosul câștigător va fi extras pe 20 martie, în cadrul evenimentului Open Doors ASSIST 2019, iar pentru a fi validat este necesar să fie prezent în sală la momentul extragerii de la ora 14:00, din Aula. 

Detalii despre eveniment
     Facebook: https://www.facebook.com/events/398078094326329/
     Website: https://assist-software.net/news/open-doors-assist-2019

    Afiș evenimentînapoi